Thuis Nieuws

Terug naar Nantian komt spoedig, moet zich deze kennis in seconden begrijpen.

Certificaat
China Melton optoelectronics co., LTD certificaten
China Melton optoelectronics co., LTD certificaten
Klantenoverzichten
lm zeer gelukkig met verpakking en orde. Het werd op tijd gedaan en klaar. Ontvangen orde zoals verwacht. Opnieuw zaken met Stuiver en Anheer zal doen. Zij beantwoordden zo snel mogelijk al mijn vragen. P3 kijkt het scherm absoluut overweldigend. Zij deden precies als gevraagd l. Ik ben zeer gelukkig en zij hielpen me het plaatsen uitputtend TeamViewer. Dank u opnieuw Anheer

—— PETER B

Estable y Gr agradable servicio S van La calidad S. Somosuna empresa DE alquiler y venderemos más paneles personas DE Melton.

—— Carls

P10 في الهواء الطلق كامل اللون أدى العرض هو منتجنا الرئيسي في عام 2016, وأنه يجلب الكثير من الطلبات بالنسبة لي. نحن سعداء جدا وأيضا عملائنا.

—— Alfrode

Com van Semprerelacionamento DE longo prazo een OPTO empresa MELTON, e DE alta qualidade, bom serviço 24 horas, 7 dias, muitoobrigado. M. Liao

—— Ali

Unacooperazione van Felice Di costruire een lungotermine bedriegt Melton, responsabili van sonoprofessionisti e, abbiamofiducia in loro.

—— Refech

De dubbele kant leidde het schermp16 effect is zo perfect, kom ik aan Melton-fabriek en zie hen aanpassend het geleide scherm, helpen zij me me aanpassen en onderwijzen.

—— Tal

Blij om met opnieuw Opto Melton samen te werken, zijn zij geduldig om elke vraag te beantwoorden. Hoog - kwaliteit, de beste dienst.

—— Ricardo

Wij zijn fabricage bus displays met uw LED-modules en tot dusver is er geen problemen.

—— Sergo

Wij deden een Huur P10 SMD 3528 leidden vertoning voor ons Nationaal theaterproject, goed loopt de vertoning, is geen om het even welke blinde lamp, de video zo duidelijk.

—— Ari

옥외 광고 geleid 디스플레이 화면은 우리 나라에서 인기가 높습니다. P10, P8-ONDERDOMPELING 는 앞으로 큰 박수를 보게 될 것입니다. 신뢰 MELTON 은 혜택을 공유 할 것입니다.

—— Lee Hans

Werken met zulk een professionele team is zeer comfortabel. Hoog - de kwaliteit en de aardige dienst worden altijd eveneens gedaan. Ik ben gelukkig aan de relaties OP LANGE TERMIJN

—— JUAN MERODA

Yüksek Kaliteli, Yașam Süresi Hizmeti haar zaman MELTON OPTO'yu takip eder, zamanında van Herhangi bir sorun çözülür.

—— Axcun

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Terug naar Nantian komt spoedig, moet zich deze kennis in seconden begrijpen.
Laatste bedrijfsnieuws over Terug naar Nantian komt spoedig, moet zich deze kennis in seconden begrijpen.

                       Terug naar Nantian komt spoedig, moet zich deze kennis in seconden begrijpen.

     In Maart, zette het Zuiden „terug naar Zuidenhemel“ in en ging toen het „Meiyu-Seizoen in“. De geleide vertoning behoorlijk om op te slaan en te gebruiken is bijzonder belangrijk. Xiaoyi compileerde dit artikel door overleg, hopend om de klanten en de vrienden te helpen:

Eerst, voor het gebruik van de geleide vertoning

1. Controleer de lijn en schakel om de schakelaar droog te houden om elektrische lekkage of elektrische schok te vermijden.

2, gematigde ventilatie, kunnen de waterdamp helpen in bijlage aan de vertoning snel te verdampen, verminderend de relatieve vochtigheid van het binnenmilieu. Nochtans, vermijd ventilerend in wat windstille en vochtige lucht, die de binnenvochtigheid zal verhogen.

3, kunnen airconditioning voor ontvochtiging gebruiken en de dehydrerende en fysieke methode van de vochtigheidsabsorptie plaatsen droog te houden en het vertoningsscherm te verhinderen nat te worden.

4, hurend binnen geleide vertoning in het openluchtgebruik, in de regenachtige dagen moeten onmiddellijk macht zijn van, niet zodra het scherm met een voorbereide regendoek om wordt verwijderd snel te behandelen, de doos uit de te drogen zon nemen. Als u ononderbroken regen ervaart, open de rugdekking van het kabinet en blaas het droog met een ventilator. Dan droog in een geventileerde en droge ruimte meer dan 8 uren. Het punt van de laag-helderheidswaarborg is helderder meer dan 4 uren, en de vochtigheid in de elektronische componenten wordt volledig uitgezonden.

5, de regenachtige seizoen LEIDENE het schermvertoning minstens één keer in de week, minstens om één keer per maand het scherm te openen, dat meer dan 2 uren aansteekt.

6, het openluchtvertoningsmilieu zijn complex, is het onvermijdelijk dat er een fenomeen van waterlekkage zal zijn. Naast de bovengenoemde maatregelen, is het gewoonlijk noodzakelijk regelmatig om te controleren of de waterdichte rubberring van de doos misvormd of gebrekkig verouderen is; of de schroef of het slot van de verzegelde doos tot los en de druk gemakkelijk zijn is ontoereikend.

7. Het het schermlichaam dat lange tijd is aangezet zou vaak moeten worden geactiveerd en worden gehandhaafd. Of het de binnen geleide vertoning of de openlucht geleide vertoning is, als het niet lange tijd wordt gebruikt, wanneer het wordt toegelaten, zal er een hoge waarschijnlijkheid zijn dat er dode lichten en tekorten zal zijn, en correcte is be*heersen. De onderhoudskennis kan dergelijke problemen volledig vermijden.

Ten tweede, de correcte remedie voor het vochtige geleide vertoningsscherm:

1. Gebruik de ventilator of andere hulpmiddelen bij de snelste snelheid om het vochtige geleide vertoningsscherm volledig te drogen.

2. Het het schermlichaam dat volledig uit wordt geblazen wordt geactiveerd en verouderend. De specifieke stappen zijn als volgt:

a, de helderheid (al wit) wordt aangepast aan 10%, en de macht is verouderd 8-12 uren.

b. Pas de helderheid (al wit) aan 30% aan, en het verouderen 12 uren.

c. Pas de helderheid (al wit) aan 60% aan, en het verouderen 12-24 uren.

D, de helderheid (al wit) wordt aangepast aan 80%, en de macht is verouderd 12-24 uren.

e, de helderheid (al wit) wordt aangepast aan 100%, en de macht is verouderd 8-12 uren.

Ten derde, de geleide vertoning in opslag

1. De luchtdoos en de verpakkingsdoos zouden droog moeten worden gehouden, en het deshydratiemiddel en het ontwateren van middel zouden moeten worden geplaatst. Het de verpakkingsmateriaal zou van de waterdamp droog op tijd en blootgesteld niet aan water moeten zijn.

2, het pakhuis van de het schermopslag moeten droge, hoge grond, bij voorkeur geplaatst industrieel ontvochtigingstoestel zijn.

3. Na het natte weer, zal de opgeslagen geleide vertoning worden aangestoken en worden ontdekt. Indien nodig, zoek technische ondersteuning van de fabrikant.

De definitieve samenvatting van de vochtigheidspreventie

1, uitgezochte fabrikanten van uitstekende kwaliteit om uitstekende kwaliteit geleide vertoning te veroorzaken; zoals gemakkelijk te bereiken, leidde de fabrikanten van de de productiekwaliteit van het vertonings grote scherm

2. Controleer en handhaaf, verhinder regelmatig ongevallen en verbeter levensduur;

3. De technici ontwikkelen goede gewoonten en leren hoe te om wetenschap te gebruiken.

Bartijd : 2019-07-24 16:52:49 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Melton optoelectronics co., LTD

Contactpersoon: Mr. Anheer Melton

Tel.: +86 18680320324

Fax: 86-755-23113850

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)