Thuis Nieuws

De LEIDENE vertoningsmarkt blijft van de concurrentie de prijs vaststellen

Certificaat
China Melton optoelectronics co., LTD certificaten
China Melton optoelectronics co., LTD certificaten
Klantenoverzichten
lm zeer gelukkig met verpakking en orde. Het werd op tijd gedaan en klaar. Ontvangen orde zoals verwacht. Opnieuw zaken met Stuiver en Anheer zal doen. Zij beantwoordden zo snel mogelijk al mijn vragen. P3 kijkt het scherm absoluut overweldigend. Zij deden precies als gevraagd l. Ik ben zeer gelukkig en zij hielpen me het plaatsen uitputtend TeamViewer. Dank u opnieuw Anheer

—— PETER B

Estable y Gr agradable servicio S van La calidad S. Somosuna empresa DE alquiler y venderemos más paneles personas DE Melton.

—— Carls

P10 في الهواء الطلق كامل اللون أدى العرض هو منتجنا الرئيسي في عام 2016, وأنه يجلب الكثير من الطلبات بالنسبة لي. نحن سعداء جدا وأيضا عملائنا.

—— Alfrode

Com van Semprerelacionamento DE longo prazo een OPTO empresa MELTON, e DE alta qualidade, bom serviço 24 horas, 7 dias, muitoobrigado. M. Liao

—— Ali

Unacooperazione van Felice Di costruire een lungotermine bedriegt Melton, responsabili van sonoprofessionisti e, abbiamofiducia in loro.

—— Refech

De dubbele kant leidde het schermp16 effect is zo perfect, kom ik aan Melton-fabriek en zie hen aanpassend het geleide scherm, helpen zij me me aanpassen en onderwijzen.

—— Tal

Blij om met opnieuw Opto Melton samen te werken, zijn zij geduldig om elke vraag te beantwoorden. Hoog - kwaliteit, de beste dienst.

—— Ricardo

Wij zijn fabricage bus displays met uw LED-modules en tot dusver is er geen problemen.

—— Sergo

Wij deden een Huur P10 SMD 3528 leidden vertoning voor ons Nationaal theaterproject, goed loopt de vertoning, is geen om het even welke blinde lamp, de video zo duidelijk.

—— Ari

옥외 광고 geleid 디스플레이 화면은 우리 나라에서 인기가 높습니다. P10, P8-ONDERDOMPELING 는 앞으로 큰 박수를 보게 될 것입니다. 신뢰 MELTON 은 혜택을 공유 할 것입니다.

—— Lee Hans

Werken met zulk een professionele team is zeer comfortabel. Hoog - de kwaliteit en de aardige dienst worden altijd eveneens gedaan. Ik ben gelukkig aan de relaties OP LANGE TERMIJN

—— JUAN MERODA

Yüksek Kaliteli, Yașam Süresi Hizmeti haar zaman MELTON OPTO'yu takip eder, zamanında van Herhangi bir sorun çözülür.

—— Axcun

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De LEIDENE vertoningsmarkt blijft van de concurrentie de prijs vaststellen
Laatste bedrijfsnieuws over De LEIDENE vertoningsmarkt blijft van de concurrentie de prijs vaststellen

      Momenteel, is de prijs van LEIDENE vertoning op de markt verminderd, is de kleinhandelsprijs van LEIDENE vertoningsproducten in de markt nog verre van het bereiken van een redelijke positie, de markt nog in de prijzenoorlog, en ondernemers is om hogere winsten te bereiken. Het onderzoek toont aan dat de goedkope producten vaak in de van LEIDENE van China vertoningsmarkt bewezen LEIDENE vermindering productkosten verschenen.
Sinds LEIDENE die vertoning door hoge prijs wordt geblokkeerd, moeten de heel wat LEIDENE vertoningsondernemingen doen volledig voorbereidingen getroffen, maar het heeft niet de markt aan deze situatie vrijgegeven en veroorzaakt. 2012 is de beste tijd om de LEIDENE vertoningsmarkt in te gaan, daar 4 redenen hebben:
1. De LEIDENE vertoningsproducten heeft vrij rijp in technologie, leidde zelfs lichtbron heeft heel wat factoren is niet bevorderlijk voor de algemene verlichting, maar deze kunnen beter door tweede optische verwerking worden.
2. LEIDENE vertoningstechnologie het toenemen en gelanceerde nieuwe LEIDENE producten.
3. De Chinese overheid introduceerde een reeks macro-economische maatregelen en subsidies, die LEIDENE ondernemingen maken genoeg gunstige voorwaarden hebben om de LEIDENE vertoningsmarkt te overwinnen.
4. Van de LEIDENE de voorlichting vertoningsmarkt is zeer verbeterd, die verder de marktliberalisering zal bevorderen.
De bovengenoemde redenen zijn gebleken het de beste periode van LEIDENE vertoning in de markt is. De reden van markt is nog in de prijsconcurrentie en van LEIDENE is de de markt kleinhandelsprijs vertoningsproducten nog hoog is dat de markt niet open is, zijn de resulterende inproductionkosten, R&D-kosten, marketing kosten te hoog. De hoge prijs heeft de uitbreiding van markten, en zo de vorming van de cyclus belemmerd. De prijsconcurrentie op LEIDENE vertoningsmarkt moet zo spoedig mogelijk worden opgelost, anders zullen de markten chaos zijn, kan het veroorzaken van de LEIDENE vertoning niet blijven zich in de markt ontwikkelen, waarbij de toekomstige ontwikkeling van de LEIDENE vertoning wordt belemmerd.

Bartijd : 2020-05-11 10:41:08 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Melton optoelectronics co., LTD

Contactpersoon: Mr. Anheer Melton

Tel.: +86 18680320324

Fax: 86-755-23113850

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)