Bericht versturen
Thuis

Melton optoelectronics co., LTD Fabrieksreis

Certificaat
China Melton optoelectronics co., LTD certificaten
China Melton optoelectronics co., LTD certificaten
Klantenoverzichten
lm zeer gelukkig met verpakking en orde. Het werd op tijd gedaan en klaar. Ontvangen orde zoals verwacht. Opnieuw zaken met Stuiver en Anheer zal doen. Zij beantwoordden zo snel mogelijk al mijn vragen. P3 kijkt het scherm absoluut overweldigend. Zij deden precies als gevraagd l. Ik ben zeer gelukkig en zij hielpen me het plaatsen uitputtend TeamViewer. Dank u opnieuw Anheer

—— PETER B

Estable y Gr agradable servicio S van La calidad S. Somosuna empresa DE alquiler y venderemos más paneles personas DE Melton.

—— Carls

P10 في الهواء الطلق كامل اللون أدى العرض هو منتجنا الرئيسي في عام 2016, وأنه يجلب الكثير من الطلبات بالنسبة لي. نحن سعداء جدا وأيضا عملائنا.

—— Alfrode

Com van Semprerelacionamento DE longo prazo een OPTO empresa MELTON, e DE alta qualidade, bom serviço 24 horas, 7 dias, muitoobrigado. M. Liao

—— Ali

Unacooperazione van Felice Di costruire een lungotermine bedriegt Melton, responsabili van sonoprofessionisti e, abbiamofiducia in loro.

—— Refech

De dubbele kant leidde het schermp16 effect is zo perfect, kom ik aan Melton-fabriek en zie hen aanpassend het geleide scherm, helpen zij me me aanpassen en onderwijzen.

—— Tal

Blij om met opnieuw Opto Melton samen te werken, zijn zij geduldig om elke vraag te beantwoorden. Hoog - kwaliteit, de beste dienst.

—— Ricardo

Wij zijn fabricage bus displays met uw LED-modules en tot dusver is er geen problemen.

—— Sergo

Wij deden een Huur P10 SMD 3528 leidden vertoning voor ons Nationaal theaterproject, goed loopt de vertoning, is geen om het even welke blinde lamp, de video zo duidelijk.

—— Ari

옥외 광고 geleid 디스플레이 화면은 우리 나라에서 인기가 높습니다. P10, P8-ONDERDOMPELING 는 앞으로 큰 박수를 보게 될 것입니다. 신뢰 MELTON 은 혜택을 공유 할 것입니다.

—— Lee Hans

Werken met zulk een professionele team is zeer comfortabel. Hoog - de kwaliteit en de aardige dienst worden altijd eveneens gedaan. Ik ben gelukkig aan de relaties OP LANGE TERMIJN

—— JUAN MERODA

Yüksek Kaliteli, Yașam Süresi Hizmeti haar zaman MELTON OPTO'yu takip eder, zamanında van Herhangi bir sorun çözülür.

—— Axcun

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD
SMT KAMER
SMT KAMER
SMT KAMER
SMT KAMER
Brandend Gezoem

SMT KAMER

SMT KAMER

SMT KAMER

SMT KAMER

SMT KAMER

Brandend Gezoem

1 2 3 4
Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD
SMD lijn a
SMD lijn b
A Golf-solderen
Golf-solderen b

SMD lijn a

SMD lijn b

A Golf-solderen

Golf-solderen b

1 2
Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD
Onderzoek kamer
Ontwikkelingszaal

Onderzoek kamer

Ontwikkelingszaal

 • lopende band

     

  Co. van de Meltonopto-elektronica, Ltd is een professionele fabrikant die zich in R&D, productie en verkoop van LEIDENE elektronische vertoning specialiseren. Ons bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervarings, heeft ons bedrijf zijn beeld in vertrouwen, zorgvuldig bewerkt kwaliteitsproducten, gevestigd en zijn sterke punten door innovatie geconsolideerd. De belangrijkste producten: LEIDENE enig-kleur/volledig-kleuren elektronische vertoning, LEIDENE binnenvertoning, LEIDENE openluchtvertoning, het LEIDENE grote scherm.
   

  Het bedrijf heeft een volledige reeks van materiaal, zoals verpakking, het testen, volledig het automatische matrijs plakken en draad het plakken, en high-precision automatiserings Spectrofotometrische machine geïntroduceerd; Heeft tegelijkertijd een groep krachtige en innovatieve LEIDEN professioneel en technisch personeel en van de beheerselite team. „Integriteit, kwaliteit“ - gebaseerd, de „klantenservice“ als doel, met betere technologie, de praktischere diensten, heeft Meer spontane uitwisselingen het vertrouwen en de steun van onze klanten gewonnen.

   

  Wij winnen het vertrouwen van onze klanten met onze oprechte dienst, en bieden onze klanten met uitstekende kwaliteit aan. Wij hopen samen met u werken om een briljante toekomst tot stand te brengen. Wij heten alle klanten voor raad, steun en samenwerking met de specifieke dienst welkom.

  Ons doel: Hoog - kwaliteit, de levendienst!

 • OEM / ODM

     Wij hebben meer dan de lijnen van 6pcs SMT die van Japan.3 van hen zijn hoge snelheid SMD machine geroepen Yamaha zijn, zijn anderen gemeenschappelijke snelheidssmd machine. Er zijn de golf-solderende machines van 2pcs om dag en nacht te werken.

 • R & D

   

  Melton optoelectronics co., LTD fabriek productielijn 0   

Contactgegevens
Melton optoelectronics co., LTD

Contactpersoon: Mr. Anheer Melton

Tel.: +86 18680320324

Fax: 86-755-23113850

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)