Melton optoelectronics co., LTD

Hoog - de Dienst van het kwaliteitsleven

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Melton optoelectronics co., LTD

Van goede kwaliteit Buiten Full Color Led Display voor verkoop
Van goede kwaliteit Buiten Full Color Led Display voor verkoop
lm zeer gelukkig met verpakking en orde. Het werd op tijd gedaan en klaar. Ontvangen orde zoals verwacht. Opnieuw zaken met Stuiver en Anheer zal doen. Zij beantwoordden zo snel mogelijk al mijn vragen. P3 kijkt het scherm absoluut overweldigend. Zij deden precies als gevraagd l. Ik ben zeer gelukkig en zij hielpen me het plaatsen uitputtend TeamViewer. Dank u opnieuw Anheer

—— Peter

Estable y Gr agradable servicio S van La calidad S. Somosuna empresa DE alquiler y venderemos más paneles personas DE Melton.

—— Carls

P10 في الهواء الطلق كامل اللون أدى العرض هو منتجنا الرئيسي في عام 2016, وأنه يجلب الكثير من الطلبات بالنسبة لي. نحن سعداء جدا وأيضا عملائنا.

—— Alfrode

Com van Semprerelacionamento DE longo prazo een OPTO empresa MELTON, e DE alta qualidade, bom serviço 24 horas, 7 dias, muitoobrigado. M. Liao

—— Ali

Unacooperazione van Felice Di costruire een lungotermine bedriegt Melton, responsabili van sonoprofessionisti e, abbiamofiducia in loro.

—— Refech

De dubbele kant leidde het schermp16 effect is zo perfect, kom ik aan Melton-fabriek en zie hen aanpassend het geleide scherm, helpen zij me me aanpassen en onderwijzen.

—— Tal

Wij zijn fabricage bus displays met uw LED-modules en tot dusver is er geen problemen.

—— Sergo

Blij om met opnieuw Opto Melton samen te werken, zijn zij geduldig om elke vraag te beantwoorden. Hoog - kwaliteit, de beste dienst.

—— Ricardo

Wij deden een Huur P10 SMD 3528 leidden vertoning voor ons Nationaal theaterproject, goed loopt de vertoning, is geen om het even welke blinde lamp, de video zo duidelijk.

—— Ari

옥외 광고 geleid 디스플레이 화면은 우리 나라에서 인기가 높습니다. P10, P8-ONDERDOMPELING 는 앞으로 큰 박수를 보게 될 것입니다. 신뢰 MELTON 은 혜택을 공유 할 것입니다.

—— Lee Hans

Yüksek Kaliteli, Yașam Süresi Hizmeti haar zaman MELTON OPTO'yu takip eder, zamanında van Herhangi bir sorun çözülür.

—— Axcun

Werken met zulk een professionele team is zeer comfortabel. Hoog - de kwaliteit en de aardige dienst worden altijd eveneens gedaan. Ik ben gelukkig aan de relaties OP LANGE TERMIJN

—— JUAN MERODA

Ik ben online Chatten Nu

Melton optoelectronics co., LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD Melton optoelectronics co., LTD
lijst van de bedrijf de voordienst Het veroorzaken van machines, arbeiders en lijnen Foreighteam machine Verkoop die lijsten werken Module het verouderen lijn

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Meltonled
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5000-10000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%

   De Opto-elektronicaco. van Shenzhenmelton, Ltd is een professionele fabrikant die met het onderzoek en de ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst van LEIDEN vertoningssysteem belast.

    Met de ononderbroken en stabiele ontwikkeling in het verleden de 8 jaar, de opto-elektronicaco. van Shenzhen Melton, heeft Ltd de sterke concurrentie in de markt zowel in productenkwaliteit als de dienst getoond. Onze producten zijn goedgekeurd Ce, volgzame ROHS, gediplomeerde c-TIK en FCC, en gevoerd naar de V.S., Canada, Argentinië, Brazilië, Ecuador, Venezuela, Honduras, Duitsland, Spanje, Moldavië, Polen, Nederland, Rusland, Zweden, Frankrijk, België, Turkije, Israël, Saudi-Arabië, Zuid-Afrika, Oeganda, Egypte, Angola, India, Vietnam, Thailand, Oezbekistan, Kazachstan, Mongolië, Nieuw Zeeland, Australië en andere 50 landen en gebieden uit, en bereikten een grote reputatie van klanten.

   De lage prijsstrategie is een wanhopig reddingsstro, ook het laatstgenoemde. MELTON-de OPTO-ELEKTRONICA wijdt aan duurzame producten, en taxeert de kwaliteit als onze reddingslijn. Wij verkopen geen producten via lagere prijs, maar verkopen prijs via betere kwaliteitsproducten. Van grondstof het testen aan productie, assemblage en verouderende test, voeren wij één voor één elke stap volgens ISO9001 uit: het internationale systeem voor kwaliteitscontrole van 2000 strikt, waarborgen wij de kwaliteit 2 jaar en bieden levenonderhoud aan slechts ladend voor grondstoffen.

    U moet bereid zijn om met samen te werken wie met u kan communiceren onmiddellijk en effectief. Ja, zijn wij. Wij behandelen elke cliënt als VIP met 4 tot 1 de dienstwijze (verkoop + manager + ingenieur + werkgever), die een team met rijke ervaring in techniek is, het ontwerpen en het onderzoeken.

    Wij groeien samen met klanten, en terugkoppelen van klanten hoogst gewaardeerd, wat een grote hulp voor ons zal zijn om onze producten te verbeteren. Kom samen een duurzame verhouding tot stand brengen, en help goed u in deze zaken.

Contactgegevens
Melton optoelectronics co., LTD

Contactpersoon: Mr. Anheer Melton

Tel.: 18680320324

Fax: 86-755-23113850

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)