Thuis Nieuws

Een paar staatsgrepen om de kwaliteit van LEIDENE vertoning te identificeren

Certificaat
China Melton optoelectronics co., LTD certificaten
China Melton optoelectronics co., LTD certificaten
Klantenoverzichten
lm zeer gelukkig met verpakking en orde. Het werd op tijd gedaan en klaar. Ontvangen orde zoals verwacht. Opnieuw zaken met Stuiver en Anheer zal doen. Zij beantwoordden zo snel mogelijk al mijn vragen. P3 kijkt het scherm absoluut overweldigend. Zij deden precies als gevraagd l. Ik ben zeer gelukkig en zij hielpen me het plaatsen uitputtend TeamViewer. Dank u opnieuw Anheer

—— PETER B

Estable y Gr agradable servicio S van La calidad S. Somosuna empresa DE alquiler y venderemos más paneles personas DE Melton.

—— Carls

P10 في الهواء الطلق كامل اللون أدى العرض هو منتجنا الرئيسي في عام 2016, وأنه يجلب الكثير من الطلبات بالنسبة لي. نحن سعداء جدا وأيضا عملائنا.

—— Alfrode

Com van Semprerelacionamento DE longo prazo een OPTO empresa MELTON, e DE alta qualidade, bom serviço 24 horas, 7 dias, muitoobrigado. M. Liao

—— Ali

Unacooperazione van Felice Di costruire een lungotermine bedriegt Melton, responsabili van sonoprofessionisti e, abbiamofiducia in loro.

—— Refech

De dubbele kant leidde het schermp16 effect is zo perfect, kom ik aan Melton-fabriek en zie hen aanpassend het geleide scherm, helpen zij me me aanpassen en onderwijzen.

—— Tal

Blij om met opnieuw Opto Melton samen te werken, zijn zij geduldig om elke vraag te beantwoorden. Hoog - kwaliteit, de beste dienst.

—— Ricardo

Wij zijn fabricage bus displays met uw LED-modules en tot dusver is er geen problemen.

—— Sergo

Wij deden een Huur P10 SMD 3528 leidden vertoning voor ons Nationaal theaterproject, goed loopt de vertoning, is geen om het even welke blinde lamp, de video zo duidelijk.

—— Ari

옥외 광고 geleid 디스플레이 화면은 우리 나라에서 인기가 높습니다. P10, P8-ONDERDOMPELING 는 앞으로 큰 박수를 보게 될 것입니다. 신뢰 MELTON 은 혜택을 공유 할 것입니다.

—— Lee Hans

Werken met zulk een professionele team is zeer comfortabel. Hoog - de kwaliteit en de aardige dienst worden altijd eveneens gedaan. Ik ben gelukkig aan de relaties OP LANGE TERMIJN

—— JUAN MERODA

Yüksek Kaliteli, Yașam Süresi Hizmeti haar zaman MELTON OPTO'yu takip eder, zamanında van Herhangi bir sorun çözülür.

—— Axcun

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Een paar staatsgrepen om de kwaliteit van LEIDENE vertoning te identificeren
Laatste bedrijfsnieuws over Een paar staatsgrepen om de kwaliteit van LEIDENE vertoning te identificeren

  

         Voor „buiten“ hoe te om de kwaliteit van de geleide vertoning te onderscheiden, is hij niet zich volledig bewust van de geleide vertoning, in het algemeen zei al verkooppersoneel dat het soms moeilijk is om gebruikers, de volgende dagen te overtuigen om de volledige kleur te identificeren de gemakkelijke manier om de kwaliteit van de vertoning te tonen, hoop ik nuttig te zijn wanneer u een volledige kleurenvertoning koopt.

De kwaliteit van een geleide vertoning kan van de volgende aspecten worden ondertekend:

     1, Vlakheid

De oppervlaktevlakheid van de vertoning zou binnen ±1mm moeten zijn om ervoor te zorgen dat het getoonde beeld niet vervormd is. De lokale builen of de recessen kunnen een blinde hoek in de het bekijken hoek van de vertoning veroorzaken. Tussen de doos en de doos, zou het hiaat tussen de module en de module binnen 1mm moeten zijn. Als het hiaat te groot is, zal de grens van de vertoning duidelijk zijn en de visie zal ongecoördineerd zijn. De kwaliteit van de vlakheid wordt hoofdzakelijk bepaald door het productieproces.

    2. Helderheid en het bekijken hoek

De helderheid van het binnen volledig-kleurenscherm boven 800cd/m2 moeten zou zijn, en de helderheid van het openlucht volledig-kleurenscherm boven 5000cd/m2 moeten zou zijn om de normale bedrijfsvoering van de vertoning te verzekeren. Anders, zal het getoonde beeld niet gezien worden omdat de helderheid te laag is. De helderheid van de vertoning is niet zo helder mogelijk en zou de helderheid van het LEIDENE pakket moeten aanpassen. Eenvoudig zullen het verhogen van de stroom en het verhogen van de helderheid veroorzaken dat leiden te snel worden verminderd en het vertoningsleven zal snel dalen. De fabrikant kan een parameterrapport moeten verstrekken om te bevestigen. De helderheid van het scherm wordt hoofdzakelijk bepaald door de kwaliteit van de LEIDENE matrijs.

De het bekijken hoek verwijst naar de maximumhoek tussen de twee schermen die u van het scherm kunt zien. De grootte van de het bekijken hoek bepaalt direct het aantal vertoningspubliek, zo groter beter. De het bekijken hoek zou boven 150 graden moeten zijn. De grootte van de het bekijken hoek wordt hoofdzakelijk bepaald tussen haakjes de matrijs wordt verpakt.

Een paar prachtige trucs om „buitenstaanders“ te onderwijzen hoe te om de kwaliteit van geleide vertoning te onderscheiden

     3. Witbalanseffect

Het witbalanseffect is één van de belangrijkste indicatoren van de vertoning. In kleurentheorie, wanneer de verhouding van de drie primaire kleuren van rood, groen en blauw 1:4.6 is: 0,16, zuiver wit zal worden getoond. Als er een lichte afwijking in de daadwerkelijke verhouding is, zal de afwijking van witbalans voorkomen. Over het algemeen, zou het moeten worden genoteerd of het wit blauw of geel is. Groen fenomeen. In zwart-wit, zijn het verschil tussen de helderheid en het golflengteverschil tussen LEDs zo klein mogelijk. Zich bevindt aan de kant van het scherm om geen kleurenverschil of kleurdominantie waar te nemen, is de consistentie beter. De kwaliteit van de witbalans wordt hoofdzakelijk bepaald door de helderheidsverhouding van de LEIDENE matrijs en het controlesysteem van de vertoning. De matrijs heeft ook een effect op de kleurenreproductie.

     4. Kleurenvermindering

De reproduceerbaarheid van kleur verwijst naar de reduceerbaarheid van het vertoningsscherm. De kleur op de vertoning wordt getoond zou met de kleur van de bron verenigbaar moeten zijn om het realisme van het beeld te verzekeren dat.

    5. Of er mozaïek of dood punt zijn

Het mozaïek verwijst naar het kleine vierkante blok dat op de vertoning verschijnt of altijd zwart is. De module is necrotic. De belangrijkste die reden is dat de kwaliteit van IC of de schakelaar in de vertoning wordt gebruikt niet goed is. Het dode punt verwijst naar één enkel punt dat helder of altijd vaak zwart op de vertoning is. Het aantal dode punten wordt hoofdzakelijk bepaald door de kwaliteit van de matrijs en of de antistatische maatregelen van de fabrikant perfect zijn.

    6. Er zijn geen kleurenblokken

Het kleurenblok verwijst naar het duidelijke kleurenverschil tussen aangrenzende modules, en de kleurenovergang is in eenheden modules. Het fenomeen van kleurenblok wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door slecht controlesysteem, laag grijs niveau en lage aftastenfrequentie.

    7. Vertoningsstabiliteit

De stabiliteit verwijst naar de betrouwbare kwaliteit van het LEIDENE vertoningsscherm in het het verouderen stadium nadat het afgewerkte product wordt gebeëindigd. Het kan door de fabrikant aan het verouderen verslagen worden bepaald om het aantal voorwaarden te bepalen die tijdens het verouderen van het scherm voorkomen.

    8. Veiligheid

De geleide vertoning is samengesteld uit veelvoudige dozen, elk waarvan moet worden beschermd door externe aan de grond te zetten. De aan de grond zettende weerstand zou minder dan 0,1 ohms moeten zijn. En kan hoge druk weerstaan, 1500V 1min niet analyse. De waarschuwingsborden en de slogans worden vereist bij de ingevoerde hoogspanning en bij de hoogspanning bedrading van de voeding.

    9. Verpakking en vervoer

De geleide vertoning is een waardevolle lading met een groot die gewicht en de verpakkingsmethode door de fabrikant wordt gebruikt is zeer belangrijk. Over het algemeen, wordt het verpakt volgens één enkele doos. De kanten van de doos moeten een beschermend materiaal hebben om de ruimte te beschermen, en de interne ruimte van de doos is niet groot tijdens vervoer. De buitendoos moet duidelijk worden gemerkt.

Bartijd : 2020-03-02 15:55:24 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Melton optoelectronics co., LTD

Contactpersoon: Mr. Anheer Melton

Tel.: +86 18680320324

Fax: 86-755-23113850

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)