Thuis Nieuws

Onderwijs u hoe te om te beoordelen of het LEIDENE transparante scherm goed of slecht is

Certificaat
Van goede kwaliteit Buiten Full Color Led Display voor verkoop
Van goede kwaliteit Buiten Full Color Led Display voor verkoop
Klantenoverzichten
lm zeer gelukkig met verpakking en orde. Het werd op tijd gedaan en klaar. Ontvangen orde zoals verwacht. Opnieuw zaken met Stuiver en Anheer zal doen. Zij beantwoordden zo snel mogelijk al mijn vragen. P3 kijkt het scherm absoluut overweldigend. Zij deden precies als gevraagd l. Ik ben zeer gelukkig en zij hielpen me het plaatsen uitputtend TeamViewer. Dank u opnieuw Anheer

—— PETER B

Estable y Gr agradable servicio S van La calidad S. Somosuna empresa DE alquiler y venderemos más paneles personas DE Melton.

—— Carls

P10 في الهواء الطلق كامل اللون أدى العرض هو منتجنا الرئيسي في عام 2016, وأنه يجلب الكثير من الطلبات بالنسبة لي. نحن سعداء جدا وأيضا عملائنا.

—— Alfrode

Com van Semprerelacionamento DE longo prazo een OPTO empresa MELTON, e DE alta qualidade, bom serviço 24 horas, 7 dias, muitoobrigado. M. Liao

—— Ali

Unacooperazione van Felice Di costruire een lungotermine bedriegt Melton, responsabili van sonoprofessionisti e, abbiamofiducia in loro.

—— Refech

De dubbele kant leidde het schermp16 effect is zo perfect, kom ik aan Melton-fabriek en zie hen aanpassend het geleide scherm, helpen zij me me aanpassen en onderwijzen.

—— Tal

Blij om met opnieuw Opto Melton samen te werken, zijn zij geduldig om elke vraag te beantwoorden. Hoog - kwaliteit, de beste dienst.

—— Ricardo

Wij zijn fabricage bus displays met uw LED-modules en tot dusver is er geen problemen.

—— Sergo

Wij deden een Huur P10 SMD 3528 leidden vertoning voor ons Nationaal theaterproject, goed loopt de vertoning, is geen om het even welke blinde lamp, de video zo duidelijk.

—— Ari

옥외 광고 geleid 디스플레이 화면은 우리 나라에서 인기가 높습니다. P10, P8-ONDERDOMPELING 는 앞으로 큰 박수를 보게 될 것입니다. 신뢰 MELTON 은 혜택을 공유 할 것입니다.

—— Lee Hans

Werken met zulk een professionele team is zeer comfortabel. Hoog - de kwaliteit en de aardige dienst worden altijd eveneens gedaan. Ik ben gelukkig aan de relaties OP LANGE TERMIJN

—— JUAN MERODA

Yüksek Kaliteli, Yașam Süresi Hizmeti haar zaman MELTON OPTO'yu takip eder, zamanında van Herhangi bir sorun çözülür.

—— Axcun

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Onderwijs u hoe te om te beoordelen of het LEIDENE transparante scherm goed of slecht is
Onderwijs u hoe te om te beoordelen of het LEIDENE transparante scherm goed of slecht is

  

     De LEIDENE transparante schermen zijn verkocht in volledige schommeling, zijn de LEIDENE transparante het schermfabrikanten ook van weinigen aan het heden overal geweest hoe te om leiden goed slecht is het transparante scherm of te beoordelen? Kan sommige mensen zeggen dat door de verschijning de kwaliteit van de doos, is werkelijk dit ruwweg beoordelen? De transparante LEIDENE die panelen door vele fabrikanten worden geproduceerd zijn gelijkaardig, zelfs als de verschijning verschillend is, het bouwprincipe is etc. hetzelfde, kringsraad, lampparels, draden. Als u ons echt goud van het brandoog gebruikt om een goede transparante geleide vertoning te vinden, is Xiaobian hier een korte inleiding:

    1, de helderheidsvergelijking, de acrylplaat dicht bij hetzelfde aantal modules en verhogen dan langzaam de kleine afstand, hier te zien om of de helderheid van de lamp aan hun eigen vereisten kan voldoen. Natuurlijk, is zetten van de module direct in het woord directer. Hoger de helderheid, hoger de eis ten aanzien van de lampparel. Chen is ook vrij hoog. Het zuivere binnenmilieu kan lage helderheid gebruiken, maar als het het venster LEIDEN transparant scherm of het scherm van de flintglasgordijngevel is, dan wordt het vereist om het helder LEIDEN transparant scherm te zijn.

    2. Terwijl het letten van op de helderheid, besteed aandacht aan of het licht van de lamp eenvormig is. Wanneer het waarnemen van het witte licht, ben zeker om op te merken of er om het even welk kleurenverschil is (dit is zeer belangrijk). Als u het met een dun stuk van Witboek behandelt, kunt u niet het waarnemen. Gebruik zo een bepaalde dikte van acryl. Of er kleurenverschil is is het meeste belangrijke stuk om de kwaliteit te onderscheiden, en het is ook één van de belangrijkste redenen die tot het prijsverschil leiden van het LEIDENE transparante scherm.

   3, draadidentificatie. De draad van uitstekende kwaliteit, door UL-certificatie, deze fabrikanten door het LEIDENE transparante scherm is onbetrouwbaar, zodat de directste manier is de huid te openen en het aantal kernen binnen te tellen! Gebruik 15, 17, 19 of zelfs 20, zou 30 kernen de module van de lijn niet slechter moeten zijn dan de 14 en 11 kernmodules, en vice versa.

    4, de lamptemperatuur. Na verlichting voor een periode, raak met de hand de LEIDENE lampparels. De temperatuur is zeer hoog en zelfs is de hete hand absoluut niet stabiel met lage temperatuur.

    5, solderen gezamenlijke kwaliteit. De soldeerselverbindingen zijn volledig en het het solderen procédé is goed. De hoge helderheid bewijst dat het soldeersel goed is. Ernstige is de soldeerselverbinding, die naar voren gebogen is om mislukking en verdere onderhoudsproblemen te contacteren.

    6, LEIDENE transparante het scherm lichte methode: Momenteel, heeft het LEIDENE transparante scherm twee productiemethodes, is één positief licht, is één zijlicht. Hoewel de zijverlichting vrij hoog is, moet de lampparel verpakkingstechnologie nog door de markt worden getest, en de verlichtende lampparel is de lampparel van de traditionele geleide vertoning. Na de marktinspectie, is de kwaliteit zeer stabiel.

7. PCB-raadsdikte. Als de PCB-raad die licht uitzendt dikker is, zal het de transparantie van het LEIDENE transparante scherm beïnvloeden.

Bartijd : 2019-12-15 11:40:54 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Melton optoelectronics co., LTD

Contactpersoon: Mr. Anheer Melton

Tel.: 18680320324

Fax: 86-755-23113850

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)